logo

Over ons

nubeter

WIE ZIJN WE

Firmware ontwikkelt uw software op maat. We hanteren een succesformule van nauwe samenwerking en nauwkeurige bedrijfsanalyse. Met meer dan 20 jaar ervaring in verschillende sectoren zijn wij al bekend met de problematieken binnen het automatiseren en kunnen wij ons toespitsen op unieke uitdagingen binnen uw bedrijf. Wij hechten veel belang aan een goede opvolging en langdurig partnerschap.

Firmware weet als geen ander dat elke KMO unieke businessprocessen, visies en kenmerken heeft, die niet zomaar in een standaard softwarepakket passen. We maken samen met u een analyse en investeren tijd in wat uw bedrijf nodig heeft.

Wij ontwikkelen rond de noden van het bedrijf en de mensen en zorgen voor een naadloze integratie van onze software in uw bedrijfsprocessen en -activiteiten.

ONZE EXPERTISES

puzzle

Maat Software

Wanneer uw bedrijfsprocessen niet meer synchroon/parallel lopen met uw software, kunnen wij helpen door software te ontwikkelen die aangepast is aan uw manier van werken. Wij bieden een waaier van startmodules aan die dan naar uw noden worden aangepast. Door deze manier van werken staat u snel terug op de rails en is een snelle ROI verzekerd.

 access

MS Access Experts

Performantie- en betrouwbaarheids- problemen opsporen en verhelpen met een minimale inspanning en kost. Deze problemen zijn meestal te wijden aan enkele factoren, waaronder de complexiteit van de applicatie, kwaliteit van de database en schema-ontwerp, datatypes, aantal gebruikers, grootte van de database.

 b2b

Business-2-Business

Wenst u een platform/interface om de wisselwerking met uw klanten, leveranciers of andere software te vereenvoudigen of te versnellen? Dan kunnen wij de brug bouwen die u nodig hebt om dit volledig automatisch te laten verlopen.

 server 

IT-Infrastructuur

Wanneer u nieuwe applicaties of systemen wilt implementeren dan is het van vitaal belang om een performante en schaalbare IT infrastructuur op te zetten. Vertrouw deze taak gerust toe aan onze hardwarespecialist. MCP Microsoft Certified Professional.

Enkele case studies

Onze klanten

Recente blogposts

Firmware: Een terugblik op het voorjaar!

Business
img-template

Het jaar is met een vliegende vaart gestart, zo snel zelf dat het eerste kwartaal al even voorbij is. Hier bij Firmware hebben we heel wat nieuwigheden te melden, zo heeft Laurence Debruyne ons team vervoegd en hebben we 4 nieuwe klanten die op onze diensten kunnen rekenen! Laurence Debruyne is 35 jaar jong is

Localization of a LightSwitch pre 2013 application

Lightswitch
img-template

The title says pre 2013 becouse Microsoft included localisation in there last release of lightswitch, so this post is depricted. If you live in Belgium localization of your application is very important because we speak 3 languages (Dutch-French-German) in one small country… And to bad such important feature isn’t implemented in LightSwitch out of the box.

 Vraag het ons LIVE
Powered by PureChat.com