Terminal/Kiosk applicaties

In productie omgevingen is vaak een afgeschermde PC nodig met een applicatie voor een specifieke taak zoals het inpakken, afwegen en labelen van producten. Deze acties hebben een sterke integratie met het ERP, zo worden de inpak opdrachten gestuurd vanuit het ERP en staat het weegplatform in verbinding met de software om zo een pallet te kunnen aanmaken met het exacte gewicht. Hierna kan er automatisch een label afgedrukt worden met een unieke batch nummer.

Voorbeeld van een weeg en inpak terminal applicatie

Inpak Terminal applicatie

Inpak Terminal applicatie: Deze applicatie draait op een touch screen PC voor eenvoudige bediening. Deze applicatie is gelinkt via PLC aan een weegstation en een inpak robot. Via het netwerk is hij verbonden met twee label printers om zo elke klant specifieke lay-out te kunnen afdrukken.

 

Voorbeeld van een weeg terminal applicatie

Weeg Terminal

Weeg Terminal applicatie: Deze applicatie kan een recept aflopen van een bepaald artikel zodat de operator precies weet wat hij moet afwegen en hoeveel. Ook worden de inkomende batches van de grondstoffen hier gelinkt aan de productie voor de perfecte tracering!


 

Voordelen

  • Operator heeft een duidelijk overzicht over zijn taken
  • Eenvoudig te bedienen met duidelijke en grote knoppen, ideaal voor touch schermen
  • PLC communicatie
  • Printer communicatie, zowel voor labels als inkjet printers voor het bedrukken van de verpakking van het product