AANPAK

Elke organisatie heeft een eigen achtergrond, niet alleen qua bedrijfscultuur maar ook op technisch vlak, en heeft een visie over hoe software haar activiteiten kan verbeteren.

 

Om die visie te begrijpen maken we als softwareontwikkelaar ons de doelen, de taken en het jargon van uw organisatie eigen. De communicatie tussen uw organisatie en ons leidt uiteindelijk tot een gemeenschappelijke visie welke centraal blijft staan tijdens alle fasen van het softwareproject. Daardoor leiden alle inspanningen gegarandeerd tot de software die uw organisatie wenst.

We onderscheiden onszelf in de aanpak naar onze klanten toe waarbij we 4 pijlers altijd meedragen: klantgerichtheid, flexibiliteit, innovatie & transparantie.

Onze aanpak

  • FIRMWARE is klantgericht wat zich vertaalt in consultants die op de werkvloer staan en die rekening houden met de visie en waarden van uw organisatie. Een no-nonsense werkhouding, een groot inleveringsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel komen alle belangen van de organisatie ten goede. Hun verantwoordelijkheid naar de klant toe vertaalt zich in een oprechte betrokkenheid.
  • FIRMWARE past zich steeds aan en heeft een oog voor de noden van de klant. Onze consultants zien flexibiliteit als een must. Verandering binnen een organisatie is de realiteit. FIRMWARE speelt hier op in door de beslissingsnemers tijdens elke fase te betrekken en ervoor te zorgen dat onze oplossingen steeds afgestemd blijven op uw processen.
  • FIRMWARE zorgt voor een software-innovatie in uw organisatie door continue te investeren in de knowhow van onze medewerkers.
  • FIRMWARE is een transparante organisatie waarbij een open communicatie naar zowel de klant als de werknemers centraal staat.