Onze Blog

0

Kies een software-partner die bij u past

Als Agile Scrum software-ontwikkelaars willen wij het leven van mensen makkelijker maken. Veel makkelijker. Of u nu actief bent in de constructie-, voedings-, textiel- of dienstensector: onze software moet mensen meer ruimte geven om hun vak uit te oefenen. Daarbij staan bij onze Agile Scrum sessies de gebruikers centraal. Zo leveren we heel gebruiksvriendelijke software op: software die volledig aansluit op uw bedrijfsprocessen. Met minder handelingen en meer inzicht. Dit zijn de 5 redenen waarom klanten graag met ons samenwerken:

Uw software wordt super intuïtief

Bij Firmware werken software-ontwerpers en -ontwikkelaars die de eindgebruiker centraal stellen. Wij geloven namelijk sterk in het idee dat software het leven eenvoudiger moet maken. Daarom kruipen wij in de huid van de gebruikers. Met onze aangepaste aanpak krijgen we dat snel voor elkaar. Alle informatiestromen van uw Agile ontwikkelde software presenteren we via schermen die voor de eindgebruikers intuïtief en overzichtelijk zijn.

Uw software met garantie

Ook als u geen ervaring hebt met Agile Scrum software-ontwikkeling is Firmware uw logische partner om mee samen te werken. Wij kunnen u namelijk heel snel begeleiden van een eerste idee naar gebruiksklare software. Onze methode zorgt ervoor dat u een intensieve samenwerking met ons aangaat waarbij wij alle must-haves van uw software gegarandeerd binnen uw budget en tijd opleveren.

pexels-photo

Software ontwikkelen zit in ons DNA

Vanaf onze allereerste opdracht in 1990 stellen we de eindgebruiker centraal. Door de jaren heen hebben we ons de Agile Scrum methode eigen gemaakt. Agile Scrum is voor ons dus niet alleen een methode, het is ook een overtuiging. Software moet volgens ons in nauw overleg ontwikkeld worden. En dat merkt u vanaf het eerste moment: we denken kritisch met u mee om uw software zo simpel en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

U geniet van onze jarenlange ervaring

Onze ervaring met Agile Scrum software-ontwikkeling delen we graag. We ontwikkelen dagelijks software voor sectoren zoals constructie, voeding, textiel en services. We weten als geen ander wat het is om ingewikkelde informatiestromen zo veilig en simpel mogelijk te ontsluiten. En dat is de beste methode om dat te bereiken.

We ontwikkelen uw software volgens de laatste standaarden

Uw softwarewensen bepalen mee onze aanpak, de technieken en de specialisten die we voor u inzetten. Daarbij houden we altijd rekening met de laatste standaarden. Als gecertificeerde technici analyseren en testen we namelijk voortdurend de laatste ontwikkelingen op IT-vlak. Dat vinden we leuk. Meer nog, dat houdt ons ‘agile’. En dat maakt van samenwerken met Firmware een prettige ervaring.