Onze Blog

0

Microsoft Surface Pro 4

Microsoft lanceert de Microsoft Surface Pro 4. De Microsoft Surface Pro 4 is het ultieme apparaat wat betreft prestaties en flexibiliteit voor managers, professionals en creatievelingen. De kracht van een laptop, de draagbaarheid van een tablet.

De tablet die je laptop kan vervangen

De veelzijdigheid van een laptop en tablet

Surface Pro 4 is krachtig genoeg voor zware taken en weegt tegelijkertijd niet meer dan 786 gram. Het 12,3-inch PixelSense™-beeldscherm heeft een zeer hoog contrast en een lage schittering. Ga van laptop naar tablet met de kickstand met meerdere standen en het toetsenbord. Noteer gauw wat aantekeningen en ideeën met de Surface-pen.

Uitzonderlijke prestaties

De 6de generatie Intel Core m3, i5 en i7-processors in Surface Pro 4 zijn niet alleen krachtiger, maar ook stiller, koeler en efficiënter dan ooit tevoren. De batterij heeft ook een indrukwekkende levensduur tot 9u. De Surface Pro 4 is dan ook je mobiele werkstation voor het tegelijkertijd uitvoeren van meerdere professionele programma’s. Met de 5MP camera aan de voorzijde en 8MP automatisch scherpstellende camera aan de achterzijde kan je vol vertrouwen videoconferenties voeren met je collega’s uit de hele wereld.

Windows & Office werken perfect

Surface Pro 4 werkt op Windows 10 Pro. Er zijn ook vele nieuwe functies die je vast kan waarderen. Ook al je professionele software wordt zonder compromissen uitgevoerd. Microsoft Office, ’s werelds beste productiviteitssuite, werkt perfect op Surface Pro 4. Schrijf rechtstreeks op webpagina’s met de Surface-pen in de geheel nieuwe Microsoft Edge-browser en deel je aantekeningen met gemak.

Geavanceerde Microsoft-technologie

Schrijven met je Surface-pen voelt net zo vloeiend en nauwkeurig aan als je favoriete balpen op papier. Met één klik van je Surface-pen verschijnt er een blanco OneNote-pagina om snel aantekeningen te maken. Zelfs als je Surface in de slaapstand staat. In de Surface Pro 4 is een camera met de meest recente technologie voor gezichtsherkenning ingebouwd om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met Windows Hello weet de Surface Pro 4 dat jij het bent en word je zonder wachtwoord aangemeld.

Technische specificaties

Verbeteringen ten opzichte van de Microsoft Surface Pro 3

 • 12,3 inch i.p.v. 10,8 inch
 • PixelSense™
 • Resolutie: 2736 x 1824 i.p.v. 1920 x 1280

Algemeen

 • De kracht van Windows 10
 • Een nieuwe pen met gom: beschikbaar in verschillende kleuren en met verschillende penpunten voor de juiste ervaring
 • 30 procent sneller dan de Surface Pro 3
 • Intel® Core™-processors van de zesde generatie

Veelgestelde vragen

 • Welk besturingssysteem wordt op Surface Pro 4 uitgevoerd?
  Op Surface Pro 4 wordt de volledige Windows 10 Pro uitgevoerd. Dit betekent dat je al je favoriete programma’s, apps en browsers kunt uitvoeren.
 • Kan ik meerdere programma’s tegelijkertijd uitvoeren?
  De Surface Pro 4 laat je multitasken als een echte professional. Voer Windows apps en zoveel bureaublad programma’s als je wilt tegelijkertijd uit – ze zullen zelfs op je scherm op hun plaats worden gepositioneerd zodat je ze allemaal tegelijk kunt gebruiken.
 • Werkt de Surface-pen die met Surface Pro 4 werkt, ook met andere Surface-apparaten?
  Ja. Met Palm Block-technologie en 1024 drukgevoeligheidsniveaus geeft de Surface-pen je een verbazingwekkend natuurlijke manier om je documenten te markeren en in je eigen handschrift aantekeningen te maken.

FIRMWARE is officiële verdeler en adviseert u graag over de mogelijkheden van Surface.