Onze Blog

0

Mobiliseer uw bedrijf met Microsoft Office 365

Laten we eerlijk zijn: de meeste van uw klanten en werknemers zijn al mobiel. Elke dag van negen tot vijf op kantoor achter een bureau zitten, wordt steeds meer een achterhaald concept. Werknemers rekenen tegenwoordig op de vrijheid om te werken op de plaats en tijd die ze willen. Het is van cruciaal belang voor uw bedrijf om met deze mobiele werkstijl om te kunnen gaan om concurrerend te blijven en toptalent aan te trekken. Gelukkige geeft het mobiliseren van uw bedrijf via Microsoft Office 365 werknemers flexibele, beveiligde toegang tot gegevens en toepassingen. Documenten worden veilig opgeslagen, gesynchroniseerd en kunnen à la minute worden gedeeld. Onderweg samenwerken was nog nooit zo eenvoudig. 

Altijd en overal 

Nu mobiliteit overal ter wereld de verwachte standaard voor werk en privéleven geworden is, kunnen KMO’s van deze trend profiteren. Ze geven werknemers de mogelijkheid om overal vandaan te werken. Zowel om verschillende werkstijlen mogelijk te maken als om kosten te besparen. Dankzij Microsoft Office 365 bent u niet meer gebonden aan één apparaat in een aangewezen werkruimte om uw bestanden te raadplegen. U kunt uw e-mail thuis lezen bij een kopje koffie, onderweg in de trein de laatste hand leggen aan een presentatie en die vervolgens via een conference call presenteren aan klanten en collega’s overal ter wereld.

Teamwerk maakt de droom waar

Het mooie van productiviteitssoftware in de cloud is dat uw hele team efficiënt kan samenwerken. Met Office 365 is het eenvoudiger dan ooit om op één lijn te blijven. U hoeft niet te wachten tot iemand klaar is met een documenten, want u kan tegelijk in het document werken of onmiddellijk verdergaan waar uw voorganger was gebleven. Dankzij de gesynchroniseerde gegevens op uw apparaten kan uw team alert blijven en snel reageren. U mist nooit meer een vergadering omdat het gemakkelijker is om online bij elkaar te komen, waar u zich ook bevindt.

Veiligheid voor alles

Werken op afstand betekent draagbaar zijn. Office 365 helpt bedrijven ook om te voldoen aan standaarden en voorschriften die gelden voor uw bedrijfstak en regio. Profiteren van de cloud houdt niet in dat u de controle moet opgeven. Met Office 365 kunt u de touwtjes in handen nemen en mobiel apparaten op afstand beheren wanneer dat nodig is. Zo kunt u verloren of gestolen apparaten vergrendelen om de toegang te beperken, gebruikersnamen en wachtwoorden opnieuw in te stellen en gegevens wissen van apparaten die niet gevonden kunnen worden.

Office 365 maakt het verschil 

Met Office 365 kunt u uw werknemers bevrijden van traditionele tijds- en apparatuurgebonden beperkingen. Het is gemakkelijk om de taken van uw team op te volgen en u hoeft zich geen zorgen te maken over risico’s voor uw gegevens op apparaten. Door de vertrouwde Office-programma’s te gebruiken met productiviteitssoftware in de cloud, helpt Office 365 uw team beter om samen te werken.

Loop niet met uw hoofd in de cloud. Run uw bedrijf erin en doe meer in minder tijd. Voor meer informatie over Office 365, neem gerust contact op met ons.