Onze Blog

0

FIRMWARE informeert…

We sluiten de maand april af met enkele leuke mededelingen die we graag met u willen delen: 

  • Firmware fietsevent 28.08.16
  • Nieuwe website Firmware
  • Blog: 10 signalen om te investeren in ERP

Neem zeker ook eens een kijkje op onze Facebook en Twitter pagina. Zo blijft u op de hoogte van de nieuwste updates en tips in IT-land.

FIRMWARE FIETSEVENT 28.08.16

Fietsevent

FIRMWARE nodigt u graag uit voor het FIRMWARE FIETSEVENT op zondag28.08.2016 om 10u00. Schrijf u samen met uw sportieve personeelsleden en/of partner in (één regel per deelnemer). Nadien volgt er nog een lekkere familie BBQ rond 12u30.

Verdere praktische informatie volgt via een officiële uitnodiging per post. Steun samen met ons het Kinderkanker Fonds: BE27 6528 4384 0973. We hopen u allen te mogen verwelkomen!


NIEUWE WEBSITE FIRMWARE

Website Firmware

 

We hebben hard gewerkt aan een nieuwe website en stellen hem graag met trots aan u voor. De website is nog steeds in opbouw, maar we willen u toch al de nodige informatie kunnen bieden. We hopen om de website zo snel mogelijk volledig af te werken.

Neem alvast een kijkje via deze link!


BLOG: 10 SIGNALEN OM TE INVESTEREN IN ERP

Investeren in ERP doe je niet zomaar, maar wanneer is het nu écht tijd om de volgende stap in uw automatisering te zetten? De meeste bedrijven starten met heel eenvoudige software en werken daarnaast ook nog manueel en zelfs op papier. Pas later stappen ze over naar meer gesofisticeerde bedrijfssoftware. In deze blog stellen we u eenlogische aanpak voor.


Wilt u de vorige nieuwsbrieven nog eens rustig nalezen? Dat kan! U vindt ze terug in ons nieuwsbrieven archief. Klik op deze link.