Onze Blog

0

FIRMWARE informeert…

De zomer loopt op z’n einde en het nieuwe schooljaar is in zicht… Tijd om even stil te staan bij onze realisaties de voorbije maanden en vooruit te kijken naar leuke projecten de komende maanden. Ook deze maand hebben we een aantal interessante topics gebundeld in onze maandelijkse nieuwsbrief: 
  • Teaser Firmware Softbytes
  • Blog: inleiding Agile Scrum
  • Bedankt deelnemers Firmware Fietsevent!

Neem zeker ook eens een kijkje op onze Facebook en Twitter pagina. Zo blijft u op de hoogte van de nieuwste updates en tips in IT-land.

TEASER FIRMWARE SOFTBYTES

COMING SOON: FIRMWARE Softbytes! Via korte videoboodschappen – vlogs of video blogs – geven we u op regelmatige tijdstippen tips & tricks om bepaalde processen te vereenvoudigen of te verbeteren. Zo heeft u meer tijd om u te concentreren op uw dagdagelijkse taken. U ontdekt er ook nieuwe toepassingen die we ontwikkeld hebben en met u willen delen.

Abonneer u gratis op ons YouTube kanaal en volg ons via social media. Indien u een verzoek hebt of meer info wenst over een bepaald topic, stuur ons dan uw aanvraag door via mail. We trachten uw vraag te behandelen in één van onze volgende Softbytes.

Stay tuned voor de lancering voor onze eerste FIRMWARE Softbytes!


BLOG: INLEIDING AGILE SCRUM

Bij FIRMWARE hanteren we het Agile Scrum principe om onze klanten te helpen. Maar wat betekent Agile Scrum precies? Scrum is een term uit de rugbysport waarbij spelers in een grote groep de bal naar voren proberen te duwen. De term Scrum in desoftwareontwikkeling verwijst echter naar een Agile ontwikkelingsmethodiek.

Agile Scrum is een simpel raamwerk voor softwareontwikkeling waarbij het team en het product centraal staan. Agile Scrum bestaat uit een aantal vaste activiteiten en rollen, maar het belangrijkste gegeven van Agile Scrum is dat het team ‘self-managing’ is. Een scrum master is dus geen projectmanager, maar een facilitator.

Onze leuze is niet voor niets agil’it, waarbij ‘it’ als werkwoord staat. De ‘agile’ manier van werken zorgt er vooral voor dat opleveringscycli drastisch kunnen wordeningekort, dat projecten in kleine en behapbare stukjes worden verdeeld en dat er getest en gediscussieerd kan worden over wat er wordt opgeleverd.

LEES MEER


BEDANKT!

Beste deelnemers,

Graag willen we jullie nog eens bedanken voor jullie deelname aan het Firmware event afgelopen zondag 28/08. Jullie sportiviteit en enthousiasme heeft ervoor gezorgd dat we tevreden kunnen terugblikken op de eerste editie van dit event. Het was de ideale gelegenheid voor u om kennis te maken met ons gemotiveerd team eninteressante contacten te leggen met andere klanten.

We kijken alvast uit naar een volgende editie en hopen u weer zo talrijk te mogen ontvangen!


Wilt u de vorige nieuwsbrieven nog eens rustig nalezen? Dat kan! U vindt ze terug in ons nieuwsbrieven archief. Klik op onderstaande link. 

NIEUWSARCHIEF