Onze Blog

0

FIRMWARE informeert…

De zomer is eindelijk in het land! De afgelopen dagen hebben we al van heel wat mooi weer mogen genieten en het belooft nog een warme zomer te blijven… Ook deze maand hebben we een aantal interessante topics gebundeld in onze maandelijkse nieuwsbrief: 
  • Permanentie zomervakantie
  • Blog: bouwen versus kopen? Wanneer kiest u beter voor software op maat?
  • Vacature Business Software Developer

Neem zeker ook eens een kijkje op onze Facebook en Twitter pagina. Zo blijft u op de hoogte van de nieuwste updates en tips in IT-land.

PERMANENTIE ZOMERVAKANTIE

Open

FIRMWARE staat gedurende de volledige zomervakantie, zoals steeds, tot uw dienst. Om onze support te garanderen, is er een continue permanentie voorzien in de zomermaanden. Terwijl u geniet van enkele welverdiende dagen of weken rust, staan wij steeds paraat om uw software draaiende te houden, u correct advies te verlenen en uw vragen of problemen op te lossen.

Steeds welkom bij FIRMWARE!


BLOG: BOUWEN VERSUS KOPEN? WANNEER KIEST U BETER VOOR SOFTWARE OP MAAT?

custom-software-development (1)

Als zaakvoerder is het uitdagend om de balans te vinden tussen de onmiddellijke behoeften van uw bedrijf en de groei op lange termijn. Cruciale vragen ontstaan, zoals de vraag of je moet investeren in lange-termijn initiatieven of je genoegen neemt met de minder dure en meer conservatieve aanpak. De “bouwen versus kopen” beslissing is een significant voorbeeld van een beslissing waar veel bedrijven mee geconfronteerd worden wanneer ze hun softwarebehoeften analyseren.

Is uw bedrijf een dynamische, snel evoluerende organisatie? Dan is het zinvol dat uw software meegroeit met uw bedrijf en niet als statisch geheel achterblijft. Als u anticipeert dat uw bedrijf aan een snel tempo zal groeien, dan zijn er een aantal manieren waarbij software op maat kan helpen om uw bedrijf meer schaalbaar te maken.

LEES MEER


VACATURE BUSINESS SOFTWARE DEVELOPER

Word jij onze nieuwe collega- (4)

Word jij onze nieuwe collega?

Het FIRMWARE team breidt uit! Om ons dynamisch team te versterken, zijn we op zoek naar een Business Software Developer.

Interesse?

Lees de uitgebreide vacature via onderstaande link op onze website. Stuur ons uw CV en motivatiebrief door vóór 31 augustus 2016 via jobs@firmware.be

BEKIJK DE VACATURE


Wilt u de vorige nieuwsbrieven nog eens rustig nalezen? Dat kan! U vindt ze terug in ons nieuwsbrieven archief. Klik op onderstaande link. 

NIEUWSARCHIEF