Onze Blog

0

FIRMWARE informeert…

We sluiten de maand juni af met enkele nieuwsfeiten die we graag met u willen delen: 

  • Goede doel Firmware Fietsevent 28.08.16
  • Blog: voordelen e-facturatie
  • Vacature Business Software Developer

Neem zeker ook eens een kijkje op onze Facebook en Twitter pagina. Zo blijft u op de hoogte van de nieuwste updates en tips in IT-land.

GOEDE DOEL FIRMWARE FIETSEVENT 28.08.16

Fietsevent

🚲 FIRMWARE nodigt u graag uit voor het FIRMWARE FIETSEVENT met aansluitend een familie BBQ op zondag 28.08.2016 in De Ijsmolenhoeve te Ronse.

Graag inschrijven vóór 01.07.16 via onderstaande link. Zo kunnen we tijdig de correcte aantallen doorgeven aan de catering en de organisatie van het fietsevent.

✉ Uw aanwezigheid is het grootste geschenk voor ons. Indien u toch een bijdrage wenst te leveren, dan vragen wij u vriendelijk om een donatie te geven ten voordele van het“Kinderkankerfonds VZW”. Het is een goed doel dat ons nauw aan het hart ligt.

❗ Voor giften vanaf €40 kan het Kinderkankerfonds u een fiscaal attest bezorgen. Uw gift is welkom op één van volgende rekeningnummers van het Kinderkankerfonds metvermelding “Firmware Fietsevent”:

💳 BE31 2850 3053 8255 (BNP Fortis) of BE31 7370 1124 3555 (KBC)

🏠 VZW Kinderkankerfonds
Willem van Nassaustraat 4
9000 Gent

👋 We hopen u allen ten mogen verwelkomen!


BLOG: VOORDELEN E-FACTURATIE

E_Invoicing_Featured

Heel wat Belgische bedrijven versturen hun facturen nog altijd op papier. Dat is jammer, want door uw facturatieproces slim te digitaliseren, verlaagt u de kosten ervan én maakt u uw klant gelukkiger.

Elk jaar worden één miljard facturen verstuurd in België. Slechts 1% daarvan vertrek elektronisch naar de klanten. Belgische bedrijven klampen zich dus vast aan de traditionele manier van werken. De kostprijs van een papieren factuur loopt daarbij op tot drie euro per document. Want er komen heel wat manuele handelingen bij kijken: printen, in een omslag stoppen, frankeren en op de post doen. Zo’n papieren administratie is ook nog eens erg foutgevoelig.

Kies daarom voor een systeem dat ook het gebruiks- en betaalgemak van uw klant centraal stelt. FIRMWARE kan u perfect begeleiden in het opbouwen van een e-facturatie systeem. Vraag uw vrijblijvende demo vandaag nog aan!

LEES MEER


VACATURE BUSINESS SOFTWARE DEVELOPER

Word jij onze nieuwe collega- (4)

Word jij onze nieuwe collega?

Het FIRMWARE team breidt uit! Om ons dynamisch team te versterken, zijn we op zoek naar een Business Software Developer.

Interesse?

Lees de uitgebreide vacature via onderstaande link op onze website. Stuur ons uw CV en motivatiebrief door vóór 31 augustus 2016 via jobs@firmware.be

BEKIJK DE VACATURE


Wilt u de vorige nieuwsbrieven nog eens rustig nalezen? Dat kan! U vindt ze terug in ons nieuwsbrieven archief. Klik op onderstaande link. 

NIEUWSARCHIEF