Onze Blog

0

FIRMWARE informeert…

De voorlaatste nieuwsbrief van dit jaar is weer een feit. De topics die we in deze nieuwsbrief voor u gebundeld hebben, zijn: 
  • Nieuwe klanten: Geco & HDS Steel
  • Welkom bij onze Firmware Softbytes
  • Blog: IT-trends 2016-2017
  • Vacature Business Software Developer

Neem zeker ook eens een kijkje op onze Facebook en Twitter pagina. Zo blijft u op de hoogte van de nieuwste updates en tips in IT-land.

NIEUWE KLANTEN

FIRMWARE verheugt zich op de nieuwe samenwerking met onderstaande bedrijven. Zij hebben recent voor de services en diensten van FIRMWARE gekozen. Wij danken hen voor het vertrouwen dat ze in ons stellen en kijken uit naar een fijne samenwerking.

| Geco |
Geco specialiseert zich in buitenschrijnwerk in kunststof, gelakte kunsthars, aluminium en staal. Door hun jarenlange expertise staan zij steeds garant voor een perfect esthetische afwerking. Daarvoor werken zij enkel met producten van eigen fabricaat, uitgevoerd door bekwame vakmensen.

| HDS Steel |
HDS Steel is een familiebedrijf dat werd opgericht in het begin van de 20e eeuw. Dankzij hun ruime aanbod en de grote voorraad aan materialen kunnen wij u vlot en snel van dienst zijn voor de levering van alle uitvoeringen van stalen balken, buizen, handelsijzer en platen.

FIRMWARE biedt software-oplossingen op maat voor diverse sectoren zoals voeding, constructie, textiel, diensten,… Wilt u al onze projecten nog eens bekijken? Klik dan op onderstaande link.

BEKIJK ONZE PROJECTEN


WELKOM BIJ ONZE FIRMWARE SOFTBYTES

Abonneer u gratis op ons YouTube kanaal en volg ons via onze social media. Indien u een verzoek hebt of meer informatie wenst over een bepaald topic, stuur ons dan uw aanvraag door via mail. We trachten uw vraag te behandelen in één van onze volgende Softbytes.

Ondek onze nieuwe Firmware Softbytes op ons YouTube kanaal! 

BEKIJK ONZE SOFTBYTES


BLOG: IT-TRENDS 2016-2017

Naar jaarlijkse gewoonte brengt uitgeverij Minoc Media Services het ICT-Jaarboek uit, dé referentie op het vlak van zakelijke IT. Firmware geeft u een overzicht van de belangrijkste IT-trends en -inzichten in de software-wereld voor 2016-2017. Het onderzoek werd uitgevoerd bij meer dan 1.000 zakelijke IT-gebruikers in Belgische organisaties.

Bekijk de nieuwste IT-trends in onderstaande blog. 

LEES MEER


VACATURE BUSINESS SOFTWARE DEVELOPER

Word jij onze nieuwe collega?
Het FIRMWARE team breidt uit! Om ons dynamisch team te versterken, zijn we op zoek naar een Business Software Developer.

Interesse?
Lees de uitgebreide vacature via onderstaande link op onze website. Stuur ons uw CV en motivatiebrief door via jobs@firmware.be

SOLLICITEER NU


Wilt u de vorige nieuwsbrieven nog eens rustig nalezen? Dat kan! U vindt ze terug in ons nieuwsbrieven archief. Klik op onderstaande link. 

NIEUWSARCHIEF