Onze Blog

0

FIRMWARE informeert…

Benieuwd welke topics we deze maand voor u gebundeld hebben in onze nieuwsbrief? Hieronder vindt u alvast een overzicht: 
  • Softbytes: filteren en sorteren in Microsoft Access
  • Blog: Microsoft Access in een multi-user omgeving
  • Opleiding Laurence: BPMN 2.0

Neem zeker ook eens een kijkje op onze Facebook en Twitter pagina. Zo blijft u op de hoogte van de nieuwste updates en tips in IT-land.

SOFTBYTES: FILTEREN EN SORTEREN IN MICROSOFT ACCESS

FIRMWARE ontwikkelt al jaren Microsoft Access applicaties. We krijgen dan ook vaak de vraag van onze klanten hoe ze eenvoudig en snel kunnen filteren en sorteren in Access. In deze Softbytes video toont onze zaakvoerder Geert u hoe dat precies in zijn werk gaat.

Abonneer u gratis op ons YouTube kanaal en volg ons via social media. Indien u een verzoek hebt of meer info wenst over een bepaald topic, stuur ons dan uw aanvraag door via mail. We trachten uw vraag te behandelen in één van onze volgende Softbytes

BEKIJK ONZE VLOGS


BLOG: MICROSOFT ACCESS IN EEN MULTI-USER OMGEVING

Een van de grootste misvattingen over Microsoft Access is dat het geen complexiteit aankan en dat het niet goed werkt in een multi-user omgeving. Tijd om komaf te maken met deze misvattingen. Lees de bevindingen van onze zaakvoerder Geert en ontdek de grote voordelen van Microsoft Access in onze blog

LEES MEER


OPLEIDING LAURENCE: BPMN 2.0

“Unless you try to do something beyond what you have already mastered, you will never grow.” En zo geschiedde… Gedurende 2 dagen heeft Laurence de opleiding “BPMN 2.0”gevolgd in het Elewijt Center te Zemst. BPMN is een manier om processen te analyserenen in kaart te brengen. Het doel van deze opleiding is om onze klanten een nog betere service te kunnen aanbieden.


Wilt u de vorige nieuwsbrieven nog eens rustig nalezen? Dat kan! U vindt ze terug in ons nieuwsbrieven archief. Klik op onderstaande link. 

NIEUWSARCHIEF