Onze Blog

0

FIRMWARE innoveert…

Without change there is no innovation, creativity, or incentive for improvement. Those who initiate change will have a better opportunity to manage the change that is inevitable. – William Pollard.

FIRMWARE stelt u deze maand graag een aantal nieuwigheden voor zodat u terug volledig up to date bent. 

JIRA Service Desk

Vanaf heden beheert FIRMWARE de support voor klanten via JIRA Service Desk. Het JIRA Service Desk klantenportaal is een simpele en intuïtieve tool, waarbij klanten verzoeken eenvoudig kunnen creëren en bijhouden. Wanneer een klant hulp nodig heeft, stuurt hij/zij een verzoek (request) via het gepersonaliseerde klantenportaal of via een gecreëerd e-mailadres. Een verzoek wordt vertaald in een item (issue) waarbij er een FIRMWARE agent toegewezen wordt. Via het JIRA Service Desk platform kan zowel de klant als de agent het item verder opvolgen en managen. De klant kan samen met de agent het item bekijken en wijzigen door opmerkingen of bijlagen in te voegen bij het desbetreffende issue. De FIRMWARE agent zorgt voor een oplossing binnen een redelijke termijn en de klant wordt via een melding per mail op de hoogte gebracht.

Het klantenportaal wordt per klant afzonderlijk opgemaakt en gepersonaliseerd door FIRMWARE. Alle klanten krijgen een gratis opleiding over de werking van JIRA Service Desk aangeboden door FIRMWARE. Meer info volgt via mail. 


Overstap LogMeIn naar TeamViewer

FIRMWARE schakelt over van LogMeIn naar TeamViewer zodat de toegang op afstand tot uw computer en server nog vlotter verloopt. Het grote voordeel voor onze klanten is dat TeamViewer wijder verspreid is en momenteel couranter is.
Heeft u TeamViewer nog niet geïnstalleerd op uw computer en wenst u hierbij geholpen te worden? 
Bekijk dan het stappenplan op onze website.


Word-koppeling via ERP-systeem

FIRMWARE heeft een Word-koppeling ontwikkeld, gestuurd via het ERP-systeem, die de werkdruk bij uw administratief personeel drastisch vermindert.

FIRMWARE maakt het mogelijk om vanuit het ERP-systeem een basis Word-bestand volledig aan te passen volgens de gewenste lay-out en huisstijl. Daarbij kan men gebruik maken van diverse kop- en voetteksten, die gekoppeld zijn aan de gegevens uit het ERP-systeem. Ook data uit het ERP-systeem kunnen eenvoudig gekoppeld worden aan een template, wat zorgt voor een uniek karakter per document. Deze methode biedt ook de mogelijkheid om templates meertalig op te bouwen. Via “Word-editor” in het ERP-systeem kan een Word-document opgemaakt worden. Dit bestand kan uit verschillende elementen bestaan:

  • Header (koptekst)
  • Standaardblokken in diverse talen
  • Tekstblokken in diverse talen
  • Prijskader
  • Footer (voettekst)

 

Door de eenvoudige, vlotte en snelle opmaak van documenten zoals offertes en rappels, probeert FIRMWARE de taken van administratief personeel te vereenvoudigen. Alle elementen in het Word-document kunnen via standaardblokken aangepast worden. Wanneer men een offerte wenst op te maken, kan een specifiek artikel met de desbetreffende prijs op een eenvoudige wijze aan de Word-koppeling worden toegevoegd. De meertalige opbouw gebeurt via de tekstblokken. Door deze ontwikkeling van FIRMWARE kunnen medewerkers met een minimum inspanning een overzichtelijk document met een mooie lay-out opbouwen in meertalige versies.

Het volledige document over “Word-koppeling via ERP-systeem” vindt u in onze blog.