Onze Blog

0

FIRMWARE informeert…

Oh, hallo ‘indian summer’! Ook in september staan we even stil bij onze realisaties van de voorbije maand en popelen we om aan nieuwe projecten te kunnen beginnen. De topics die we in deze maandelijkse nieuwsbrief voor jullie verzameld hebben, zijn: 
  • Firmware Softbytes: nog 5 dagen!
  • Blog: Agile Scrum – het sprint proces
  • Giften Kinderkankerfonds
  • Opleiding Webapplicaties

Neem zeker ook eens een kijkje op onze Facebook en Twitter pagina. Zo blijft u op de hoogte van de nieuwste updates en tips in IT-land.

FIRMWARE SOFTBYTES: NOG 5 DAGEN!

Tel samen met ons af naar de release van onze eerste FIRMWARE Softbytes! Viakorte videoboodschappen – vlogs of video blogs – geven we u op regelmatige tijdstippen tips & tricks om bepaalde processen te vereenvoudigen of te verbeteren. Zo heeft u meer tijd om u te concentreren op uw dagdagelijkse taken. U ontdekt er ooknieuwe toepassingen die we ontwikkeld hebben en met u willen delen.

Abonneer u gratis op ons YouTube kanaal en volg ons via social media. Indien u eenverzoek hebt of meer info wenst over een bepaald topic, stuur ons dan uw aanvraagdoor via mail. We trachten uw vraag te behandelen in één van onze volgende Softbytes.

Stay tuned voor de lancering voor onze eerste FIRMWARE Softbytes!

BEKIJK ONZE VLOGS


BLOG: AGILE SCRUM – HET SPRINT PROCES

Vorige maand leerden we u al kennis maken met het Agile Scrum principe. In deze blog gaan we nog iets verder… Hoe plan je een sprint? Welke rollen zijn er? Welkestappen moeten er voor, tijdens en na de sprint genomen worden?

Lees er alles over in onze blog!

LEES MEER


GIFTEN KINDERKANKERFONDS 

BEDANKT voor jullie massale steun aan het Kinderkankerfonds! Het afgelopen jaar hebben we met het organiseren van 2 evenementen (Firmware 25 jaar & Firmware Fietsevent) een mooi bedrag verzameld voor het Kinderkankerfonds van maar liefst…€4.495,00! We kunnen jullie niet genoeg bedanken voor jullie mooie giften!

Hopelijk kunnen er veel kindjes geholpen worden door jullie steun!


OPLEIDING WEBAPPLICATIES 

De afgelopen weken en dagen hebben onze softwareprogrammeurs Laurentz en Johan hun tanden gezet in een intensieve opleiding rond webapplicaties. Daarbij kwamen onderwerpen als HTML, CSS en JavaScript grondig aan bod. Het doel van deze opleiding is om extra kennis te vergaren en de taal van het web eigen te maken. Zo kan FIRMWARE bestaande klanten beter helpen bij het onderhoud en deontwikkeling van hun huidige of nieuwe webapplicaties.

Veel succes met deze nieuwe uitdaging!


Wilt u de vorige nieuwsbrieven nog eens rustig nalezen? Dat kan! U vindt ze terug in ons nieuwsbrieven archief. Klik op onderstaande link. 

NIEUWSARCHIEF