Onze Blog

0

FIRMWARE verwelkomt…

Nu de zomer op zijn einde loopt, is dit het ideale moment om even terug te blikken op de meest recente ontwikkelingen binnen FIRMWARE. Met de komst van negen nieuwe klanten en interne versterking op marketing- en salesgebied, heeft FIRMWARE de goeie start van het “schooljaar” niet gemist.

Nieuwe klanten

FIRMWARE verheugt zich op de nieuwe samenwerking met onderstaande bedrijven. Zij hebben recent voor de services en diensten van FIRMWARE gekozen. Wij danken hen voor het vertrouwen dat ze in ons stellen en kijken uit naar een fijne samenwerking.

Dierendonck |
Beenhouwer zijn is een ambacht. Dierendonck combineert de vakkundigheid van vandaag met de kwaliteit van vroeger.

MadMedia |
Mad Media BVBA bevat meerdere activiteiten: communicatiebureau & fotografie, autofotografie, online kunstplatform en organisatie van evenementen.

Samyn |
De firma Samyn Willy BVBA uit Dadizele bestaat sinds 1967. Hun specialiteit bestaat uit het maken en plaatsen van aluminium ramen, deuren en veranda’s.

Taillie |

Taillie is een familiebedrijf actief in de transportsector, nationaal en internationaal. Hun wagenpark bestaat vooral uit trekkers.

Balko |
Als betrouwbare partner van grootdistributeurs, retailers en onafhankelijke kledingmerken staat Balko in voor de ontwikkeling en productie van kwalitatieve dameskledij.

St Paul | 
St Paul streeft ernaar om Europa’s grootste en meest gewaardeerde producent te zijn van hoogwaardige kaas, smeltkaas, zuivelbereidingen en analoog voor de voedingsmiddelenindustrie.

Decran | 
Decran is producent van stalen deuren en stalen schrijnwerk voor industriële, semi-industriële en openbare toepassingen.

Debusseré | 
Debusseré Bvba is al meer dan 25 jaar de referentie in de automotive business. Zowel voor nieuwe als tweedehandswagens kunt u bij hen terecht.

Ondulam |
Sinds 1995 levert Ondulam machines en toebehoren voor de golfkartonbranche en de grafische afwerkingsindustrie.

FIRMWARE biedt software-oplossingen op maat voor diverse sectoren zoals voeding, bouw, transport, textiel,… Voor meer info, neem een kijkje in ons uitgebreid portfolio.


Welkom Céline

Céline Lietaer is 25 jaar jong en heeft ons team net vervoegd. Céline volgde eerst de bacheloropleiding Marketing – Bedrijfsmanagement aan de KHLeuven. Nadien heeft ze haar kennis verder ontwikkeld en uitgebreid via een masteropleiding Bedrijfscommunicatie aan de KU Leuven.

Tijdens haar eerste jobervaring was ze verantwoordelijk als Marketing Manager in de retailsector. Omwille van haar grote passie voor IT en onze nood aan een betere marketing- en salesomkadering zijn onze wegen elkaar gekruist. Céline is verantwoordelijk voor het beheer en de verdere uitwerking van de marketingactiviteiten van FIRMWARE.

Céline Lietaer


Wilt u meer inzicht in uw data?

Microsoft Power BI is een verzameling online services en -functies waarmee u gegevens kunt vinden en visualiseren, ontdekkingen kunt delen en op een intuïtieve, nieuwe manier kunt samenwerken.

Deze service biedt een organisatiebrede infrastructuur voor selfservice business intelligenceSelfservice is een nieuwe aanpak waarbij eindgebruikers gepersonaliseerde rapporten en analyses creëren die ze nadien kunnen delen met collega’s.

FIRMWARE is steeds op zoek naar de juiste tools om klanten verder te helpen in hun dagelijkse bedrijfsvoering. Microsoft heeft handig ingespeeld op deze dagelijkse uitdagingen door een tool te ontwikkelen, genaamd Power BI.

Een onderdeel dat vaak onderschat wordt tijdens de implementatie van nieuwe bedrijfssoftware is een duidelijke en begrijpbare opleiding voor zowel management als personeel. FIRMWARE wil de drempel verlagen door de Power BI opleiding aan te bieden met de steun van de KMO portefeuille. Zo kan de helft van de opleiding gesubsidieerd worden met een maximum bedrag van € 2.500. Het erkenningsnummer van FIRMWARE is DV.O214604.

Meer info over onze opleidingen en Power BI vindt u via onze blog.

Microsoft Power BI voor Office 365


Vacature Business Software Developer

Ben je gepassioneerd door bedrijfssoftware en wil je graag deel uitmaken van een jong, dynamisch en enthousiast team? Heb je voldoende ervaring met bedrijfssoftware (ERP, CRM, Power BI,…) en bedrijfsprocessen? En heb je een sterke interesse in het ontwikkelen van bedrijfssoftware? Dan ben jij misschien de nieuwe collega die we zoeken! Voor meer info, bekijk de vacature op onze website. 

Is dit niet de job die je zoekt? Maar zou je wel graag deel uitmaken van ons team? FIRMWARE is benieuwd naar je spontane sollicitatie. Mail je CV en motivatiebrief door naar jobs@firmware.be.

Business Software Developer