Onze Blog

0

OneNote: de digitale notitie-app voor uw apparaten

Creëren op uw eigen manier

Krabbelt u uw ideeën op servetten en plaknotities? Of houdt u een nauwkeurig archief bij? Hoe u uw gedacht ook vorm geeft, met OneNote hebt u er een manier voor. Typ, schrijf of teken net zo vrij in OneNote als met een pen op papier. Zoek en kopieer van het web om ideeën in beeld uit te drukken. 

Samenwerken met iedereen

Uw team ontwikkelt het idee van de eeuw. Uw gezin plant het menu voor een familiereünie. Synchroniseer waar u ook bent zodat iedereen van alles op de hoogte is.

Denken met inkt

3, 2, 1,… Tekenen maar. U hebt alleen een stylus (een pen om een aanraakscherm te bedienen, met name laptops, smartphones of tablets) of uw vingertop nodig. Schrijf notities met de hand en zet deze later om in getypte tekst. Markeer wat belangrijk is en druk ideeën uit met kleuren of vormen.

Toegang vanaf elke locatie

Het is eenvoudig om de inhoud van notities van overal op te halen, zelfs als u offline bent. Begin op u laptop en werk vervolgens uw notities bij op uw smartphone. OneNote werkt op elk apparaat of platform.

Beter met Office

OneNote is een lid van de Office-familie die u al kent. Geef notities vorm met punten die u overneemt uit een e-mailbericht in Outlook of sluit een Excel-tabel in. Laat al uw favoriete Office-toepassingen samenwerken zodat u meer voor elkaar krijgt.