Onze Blog

0

Software op maat van uw organisatie

FIRMWARE biedt software-oplossingen op maat van KMO’s, gedreven door Microsoft technologieën. We zijn gespecialiseerd in het adviseren en ondersteunen van organisaties op vlak van IT-strategie en de bijhorende technische keuzes.

In een snel veranderende wereld is stilstaan gelijk aan achteruit gaan. Bedrijfsmodellen en interne processen moeten steeds opnieuw uitgevonden worden. Meer dan ooit is wendbare software op maat een troef om het verschil te maken. Innoveren betekent uitbreken uit bepaalde standaard patronen, waardoor standaard pakketten niet de ideale oplossing zijn.

Waarom software op maat?

FIRMWARE weet als geen ander dat elke organisatie unieke bedrijfsprocessen, visies en kenmerken heeft die niet zomaar in een standaard oplossing passen. We spelen in op deze uitdaging door oplossingen te ontwikkelen die afgestemd zijn op uw noden en behoeften en gemakkelijk aanpasbaar zijn aan de steeds sneller wijzigende omgeving van uw organisatie. Zo zorgt FIRMWARE ervoor dat uw IT steeds parallel loopt met uw dagdagelijkse processen en activiteiten. Onze business consultants staan tijdens het hele proces ‘on-site’ en houden rekening met uw waarden als klant. Dit vertaalt zich in een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een oprechte betrokkenheid.

Door te vertrekken van bouwstenen – bestaande, aanpasbare en/of nieuwe elementen – deze te gaan stapelen en de nodige links er tussen te gaan voorzien, kan er vrij snel een eerste (deel)versie van de software-oplossing op maat afgeleverd worden. Deze wijze van software op maat ontwikkelen bespaart veel tijd en dus kosten omdat de terugverdientijd van de investering al zo vroeg start. Het softwareproject wordt verder met grote regelmaat in kleine werkende delen of versies afgeleverd. Zo wordt een steeds grotere bruikbaarheid bereikt. Er wordt hoofdzakelijk ‘on-site’ gewerkt waardoor snelle feedback mogelijk is en wijzigingen en/of uitbreidingen onmiddellijk aangebracht kunnen worden. Ook het valideren en testen van de software wordt op deze wijze een continu aandachtspunt.

Dankzij de gebruiksvriendelijke software op maat van FIRMWARE kunnen uw werknemers tijd winnen, waardoor de productiviteit verhoogd en de motivatie positief beïnvloed wordt.

Voordelen software op maat

  • De organisatie ontvangt software op maat, geschreven voor en aangepast aan hún specifieke noden en wensen.
  • De organisatie is mede-eigenaar van de software.
  • De organisatie kan rekenen op een grote betrouwbaarheid van de afgeleverde software.
  • De organisatie kan rekenen op een goede opvolging en ondersteuning van de programmeurs.
  • De organisatie kan er op vertrouwen dat de software goed onderhoudbaar en gemakkelijk uitbreidbaar.

 “It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change.” – Charles Darwin