Onze Blog

0

Microsoft Access is …

Op 23 en 24 april waren we virtueel aanwezig op de jaarlijkse Access ontwikkelaars conferentie. Ze gingen van start met de voorstelling van de nieuwe program manager voor Microsoft Access: Ebo Quansah. Zijn presentatie was zeer energetisch en hij kwam heel enthousiast over, je voelt echt dat er een nieuwe wind waait binnen het Microsoft Access ontwikkelingsteam!

Hieronder volgen enkele slides die voorgesteld zijn tijdens zijn presentatie. We keren even terug naar de roots van Microsoft Access met de definitie ervan namelijk:

Het is een operationele database waarbij het mogelijk is om real-time bedrijfsinformatie op te slaan, te beheren en op te volgen. Deze bedrijfsinformatie is vaak bedrijfskritisch.

We krijgen ook nog de cijfers mee dat Microsoft Access bij 95% van de “Fortune 500” bedrijven dagelijks gebruikt wordt! Uit verder onderzoek blijkt dat Access bij zowel kleine als grote bedrijven die geworteld zit in de organisatie en mocht dit geen onderdeel meer zijn van Office ze deze toch zouden aankopen.

Concreet is Microsoft Acces verre van dood!

 

Microsoft blijft fors investeren in Microsoft Access

Dat blijkt uit de vele nieuwe mogelijkheden die binnenkort beschikbaar worden via de Microsoft Office updates.

 

 

Besluit

Zoals je kan zien blijft Microsoft investeren in Access! Benieuwd wat Access voor u kan betekenen? Neem dan zeker eens vrijblijvend contact op. Want …