CRM

Customer Relationship Management ofwel CRM is enerzijds een werkwijze en anderzijds een technologie waarbij het optimaliseren van alle contacten met de klant centraal staan. Er wordt getracht elke klant een individuele waardepropositie aan te bieden, gebaseerd op zijn of haar wensen. De gedachtegang die daarbij gevolgd volgt, is dat klanten een betere behandeling krijgen naarmate zij een hogere waarde vertegenwoordigen voor de organisatie.

Dit pakket kan eenvoudig gekoppeld worden aan ons ERP-systeem of aan een bestaand ERP. We zorgen er ook voor dat de toepassing eenvoudig, gebruiksvriendelijk en toegankelijk is voor uw sales specialisten. Hierdoor hebben ze snel toegang tot alle gegevens van een bepaalde klant.

Daarnaast is het ook mogelijk om een planningssysteem rond de CRM-applicatie te bouwen zodat er geen tijd verloren gaat en u op elk moment weet waar de verkopers zich bevinden.

Voordelen CRM
  • Verhoogt uw kennis over de klantbehoeften en klantwensen, waardoor ook uw relatie met de klant zal verbeteren.
  • Er kunnen automatische mails verstuurd worden, zodat er efficiënter kan gewerkt worden.
  • Beter inzicht in welke klanten en klantsegementen rendabel zijn en welke niet.
  • Verhoogt de scoringskansen door op het juiste moment bij de juiste klant de juiste acties te ondernemen.

Ook marketingacties kunnen optimaal worden ingezet dankzij een CRM-module. Er kan op maat gemaakte reclame verstuurd worden per klant. Hierdoor kan ook de impact van marketing gemeten worden.