Wat is Microsoft Flow?

Onze slogan is niet harder maar efficiënter werken en dit wordt steeds eenvoudiger dankzij applicaties zoals Microsoft Flow. Microsoft Flow is een service die u helpt om geautomatiseerde werkstromen tussen uw favoriete apps en services te maken om onder andere bestanden te synchroniseren, meldingen te ontvangen en gegevens te verzamelen.

Dit biedt ons de mogelijkheid om te automatiseren als nooit te voren. Van aanvragen die zijn uitgevoerd via SharePoint-lijsten die managers op mobiele apparaten kunnen goedkeuren tot geplande e-mails op basis van gegevenswijzigingen in een SQL Azure-database. Vrijwel al onze essentiële services zijn eenvoudig verbonden.

Op de startpagina van Microsoft Flow kunt u allerlei sjabloonverzamelingen verkennen en komt u meer te weten over de belangrijkste functies van Microsoft Flow. U krijgt een idee van de mogelijkheden en ziet wat Microsoft Flow voor u kan betekenen, zowel persoonlijk als uw onderneming.

Wie is de doelgroep voor Microsoft Flow?

Microsoft Flow heeft twee verschillende doelgroepen:

  • Line-of-business ‘Citizen Integrators’ in enterprise-organisaties die samenwerken met IT om de verantwoordelijkheid voor zakelijke oplossingen dichter naar het bedrijf zelf te verplaatsen.
  • IT-besluitvormers die het voor line-of-business-partners mogelijk willen maken hun eigen oplossingen te maken, zodat IT-professionals en integratiespecialisten zich met al hun ervaring kunnen concentreren op meer geavanceerde integratiehulpprogramma’s, zoals Azure Logic Apps.

Hoe zijn Microsoft Flow en Logic Apps met elkaar verbonden?

Microsoft Flow bevat functies waarmee line-of-business-gebruikers geautomatiseerde werkstromen kunnen maken. Logic Apps is een Azure-service die dezelfde handige functies als Microsoft Flow biedt, plus functies zoals integratie met Azure Resource Manager en Azure Portal, PowerShell en xPlat CLI, Visual Studio en aanvullende connectors. Meer informatie over Logic Apps.

Hoe past Microsoft Flow binnen de algehele strategie van Microsoft’s zakelijke toepassingenplatform?

Microsoft Flow is onderdeel van een krachtig en flexibel platform voor zakelijke toepassingen dat onder andere PowerApps, Common Data Service, Dynamics 365 en Office 365 omvat. Met dit platform kunnen onze klanten, partners en ISV-partners doelgericht oplossingen maken voor hun bedrijf of sector, voor functionele rollen en zelfs voor hun specifieke geografie. Line-of-business-gebruikers, die het beste de behoeften van hun bedrijf begrijpen, kunnen nu eenvoudig gegevens en processen analyseren, opstellen en stroomlijnen. Professionele ontwikkelaars kunnen de line-of-business-benadering eenvoudig uitbreiden naar automatisering, analyse en apps om gebruik te maken van Azure-services zoals Functions, App Service en Logic Apps. Dankzij API-connectors, gateways en de Microsoft Common Data Service kan beter gebruik worden gemaakt van services of gegevens die al in gebruik zijn, zowel in de cloud als on-premises.

Meer info?

Heeft u een aantal nieuwe functies die u wilt toevoegen aan uw huidig systeem? Of wenst u samen met onze software architecten een systeem op maat te ontwikkelen? Maak vrijblijvend een afspraak zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.

Onze Microsoft Office Hero’s luisteren graag naar uw dagelijkse uitdagingen en zorgen.

Heeft u interesse in onze diensten? 
Of wenst u meer informatie te ontvangen?

*
*
*
Uw bericht werd verzonden! Danku om ons te contacteren.
Oeps, niet alle velden werden correct ingevuld! Bekijk de gemarkeerde velden hierboven om de fout(en) vast te stellen.