PowerApps

Microsoft PowerApps is een applicatieplatform die ons in staat stelt om op een eenvoudige manier extensie applicaties te bouwen. Hierbij kan je gebruik maken van je eigen lokale data, data in de Cloud of een nieuwe database opzetten in de Common Data service. Enkele voorbeeld applicaties die je zou kunnen bouwen:

Een service desk applicatie om interne problemen te rapporteren

Een product showcase applicatie om mee te geven aan de verkopers

Een site inspectie applicatie waarbij je foto’s kan nemen van gebouwen en verder kan documenteren

 

Mocht je deze applicaties moeten ontwikkelen zonder deze tool, spreek je over een termijn van maanden. Met deze tool bouw je ze in dagen. Alleen al de toegang tot uw eigen data is al een uitdaging, hiervoor zou je zelf een API moeten voorzien met authenticatie om de data toegankelijk te maken. Via de On-premises data gateway is dit binnen het uur opgezet en kan je kiezen om de data versleuteld over het internet te sturen.

Sneller bouwen en vernieuwen

Wij kunnen sneller apps bouwen dankzij de ‘aanwijzen en klikken’-aanpak. Wij kunnen starten vanaf de vele sjablonen die Microsoft aanbiedt of starten met een leeg blad. Daarna publiceren wij uw app op internet en/of voor iOS, Android of Windows 10 zonder dat een app store dit moet goedkeuren.

Uw apps koppelen aan uw gegevens

Voor alle apps zijn er gegevens nodig. Er zijn meer dan 200 connectoren voor vele populaire cloudservices om uw gegevens beschikbaar te maken voor apps, zelfs uw on-premises gegevens.

 

Meer informatie is terug te vinden op www.powerapps-ontwikkelaar.be

Meer info?

Heeft u een aantal nieuwe functies die u wilt toevoegen aan uw huidig systeem? Of wenst u samen met onze software architecten een systeem op maat te ontwikkelen? Maak vrijblijvend een afspraak zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.

Onze Microsoft Office Hero’s luisteren graag naar uw dagelijkse uitdagingen en zorgen.

Heeft u interesse in onze diensten? 
Of wenst u meer informatie te ontvangen?

*
*
*
Uw bericht werd verzonden! Danku om ons te contacteren.
Oeps, niet alle velden werden correct ingevuld! Bekijk de gemarkeerde velden hierboven om de fout(en) vast te stellen.