Kleine of middelgrote onderneming? Blijf verbonden dankzij Microsoft Teams!

Wat is Microsoft Teams?

Veel bedrijven en organisaties zoeken naar productieve oplossingen om digitaal in contact te blijven met elkaar en met de eindklant. Microsoft Teams kan, als online dienst om digitaal samen te werken, een oplossing bieden. Denk aan online vergaderen, tegelijk werken in hetzelfde document, chatten en bellen, maar ook het opzetten van virtuele events en consultaties met klanten. Teams brengt virtuele videoverbindingen, taken, documenten en gesprekken samen op één plaats die toegankelijk zijn via mobiele telefoon, tablet of computer. Onafhankelijk van de locatie kan je zo zorgen voor een vlotte samenwerking.

Snel aan de slag met Microsoft Teams?

Mogelijks beschikt jouw organisatie al over een Office 365 account waar Teams is inbegrepen. Bekijk dan zeker deze online videotraining (in het nederlands) of de volledige Microsoft Teams training library (in het Engels). 

Beschik je nog niet over Teams? Dan laten we je graag weten dat Microsoft Teams nu ook gratis beschikbaar is op twee mogelijke manieren:

  1. Je kiest voor de gratis basis versie (onbeperkte duur met beperkte functionaliteit).
  2. Je kiest voor de volledige versie van Teams via Firmware (geldig voor een periode van 6 maanden). Wij kunnen je begeleiden door de gratis proefperiode te activeren voor 6 maanden, zodat je per direct gebruik kan maken van Teams. Natuurlijk kan je ook Firmware contacteren om je te laten begeleiden bij het opzetten van Teams en om de meest relevante scenario’s m.b.t. het gebruik van Teams voor jouw organisatie toe te lichten. 

Nuttige links

Meer info?

Onze Microsoft Office Hero’s luisteren graag naar uw dagelijkse uitdagingen en zorgen.

Heeft u interesse in onze diensten? 
Of wenst u meer informatie te ontvangen?

*
*
*
Uw bericht werd verzonden! Danku om ons te contacteren.
Oeps, niet alle velden werden correct ingevuld! Bekijk de gemarkeerde velden hierboven om de fout(en) vast te stellen.