.NET Applicaties

Wij zijn Microsoft certified ontwikkelaars.

Wat is “.NET”?

.NET (Spreek uit als ‘dot net’) is een framework van Microsoft waardoor ontwikkelaars gemakkelijker applicaties kunnen bouwen, zonder heel veel code te hoeven schrijven. Het nieuwste C#-framework uit de stal van Microsoft, .NET Core, is buzzing in de technische industrie. Het is zo gebouwd dat het met de kleinst mogelijke footprint op elk willekeurig platform kan draaien. De snelheden, flexibiliteit en compactheid van .NET Core maken het mogelijk om C# te gebruiken voor webapplicaties die snel dienen te reageren. Dit maakt .NET Core uitermate geschikt voor kleine webservices zoals bijvoorbeeld het opvragen van winkels in de buurt op Google Maps op de telefoon.

Welke diensten kunnen wij bieden?

Firmware is Microsoft Silver partner daarom hebben wij toegang tot de laatste tools zoals Visual Studio om uw applicatie te bouwen of verder te onderhouden. U kan bij ons terecht voor volgende diensten:

– Webontwikkeling: Applicaties onafhankelijk van het systeem of platform waarop het gebruikt wordt.
– Scanning toepassingen: Van Wifi voorziene programmeerbare barcode scanners
– Applicatie-onderhoud: Hebt u nog een bestaande .NET applicatie maar geen support meer? Dan helpen wij u graag verder.
– Uitbreiden of herschrijven van applicaties: Ook voor het uitbreiden of herschrijven van uw applicatie kan u op ons rekenen.

 

Technologieën

Het .NET framework bevat al heel wat mogelijkheden maar dit kan nog uitgebreid worden met verschillende extenties. Zo hebben onze .NET experten kennis van:

– WinForms
– WPF
– Xamarin
– Teleric controls
– DevExpress controls
– Entity Framework

Meer info?

Heeft u een aantal nieuwe functies die u wilt toevoegen aan uw huidig systeem? Of wenst u samen met onze software architecten een systeem op maat te ontwikkelen? Maak vrijblijvend een afspraak zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.

Onze Microsoft Office Hero’s luisteren graag naar uw dagelijkse uitdagingen en zorgen.

Heeft u interesse in onze diensten? 
Of wenst u meer informatie te ontvangen?

*
*
*
Uw bericht werd verzonden! Danku om ons te contacteren.
Oeps, niet alle velden werden correct ingevuld! Bekijk de gemarkeerde velden hierboven om de fout(en) vast te stellen.