Planning tool

Er gaan veel uren verlopen door het niet gebruiken van de juiste tool voor het inplannen van plaatsingsploegen, machines,… Daarom heeft Firmware een flexibele tool ontwikkeld die kan aangepast worden aan elke situatie.

 

Uit wat bestaat de planning tool?

Planner scherm

Links bovenaan zien we een visule voorstelling van de planning. Hier zien we duidelijk welke taak er waar moet gebeuren en op welke dag. We kunnen eenvoudig ingeplande taken verlengen, verkorten of verplaatsen door een eenvoudige drag en drop functie. De kleuren duiden aan welk type taak het is.

Kaart

Rechts van de planner staat de kaart, hierop zien we alle werven in dit geval op een kaart afgebeeld staan. Dit is handig voor plaatsingsploegen in te plannen zodat zij zo weinig mogelijk tijd verliezen tussen twee werven door.
Wanneer je een item selecteerd in de planner zal het item groen kleuren op de kaart.

Ongepland

Links onderaan is er een lijst te zien met alle nog in te plannen taken, hierbij is het mogelijk om op elk veld te filteren zodat u snel de juiste taken terug vindt.

Inplanbare middelen

Rechtsonder hebben we zicht op onze “Resources”, dit kunnen mensen, plaatsingsploegen of machines zijn, die kunnen koppelen aan een taak.

 

Voordelen van deze planning

– Visueel overzicht op de planning
– De voorstelling op een kaart is grote meerwaarde als verplaatsingen belangrijk zijn

Steeds een overzicht van wat er nog moet ingepland worden

Meer info?

Heeft u een aantal nieuwe functies die u wilt toevoegen aan uw huidig systeem? Of wenst u samen met onze software architecten een systeem op maat te ontwikkelen? Maak vrijblijvend een afspraak zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.

Onze Microsoft Office Hero’s luisteren graag naar uw dagelijkse uitdagingen en zorgen.

Heeft u interesse in onze diensten? 
Of wenst u meer informatie te ontvangen?

*
*
*
Uw bericht werd verzonden! Danku om ons te contacteren.
Oeps, niet alle velden werden correct ingevuld! Bekijk de gemarkeerde velden hierboven om de fout(en) vast te stellen.