PLC Integratie

Een programmable logic controller (PLC, programmeerbare logische eenheid) is een elektronisch apparaat met een microprocessor. Op basis van de informatie op zijn diverse ingangen, kan de PLC zijn  uitgangen aansturen.
In de industrie worden machines over het algemeen hiermee aangestuurd. Daarom zijn ze een belangrijk onderdeel in de automatisering. Hoe de PLC zijn gegevens precies inleest, hangt af van de geïnstalleerde interfacekaarten en van de veldbusnetwerken waarlangs verschillende apparaten met elkaar gegevens uitwisselen.

Integratie mogelijkheden

FIRMWARE heeft heel wat automatisatie projecten achter de rug waarbij we volgende zaken mogelijk gemaakt hebben:

  • Aanleveren van data uit verschillende databases aan een PLC. Voorbeeld: Doorsturen van een recept proces naar de PLC, die op zijn beurt de machine aanstuurt.
  • Uitlezen van data uit de PLC om de data visueel voor te stellen in rapporten. Voorbeeld: Temperatuur, toerental, stroom, stoom, …
  • Registreren van events uit de PLC om zo een melding te geven. Voorbeeld: Wanneer een temperatuur over zijn limiet gaat van een machine kunnen wij dit registreren en op gepaste manier reageren.

 

Meer info?

Heeft u een aantal nieuwe functies die u wilt toevoegen aan uw huidig systeem? Of wenst u samen met onze software architecten een systeem op maat te ontwikkelen? Maak vrijblijvend een afspraak zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.

Onze Microsoft Office Hero’s luisteren graag naar uw dagelijkse uitdagingen en zorgen.

Heeft u interesse in onze diensten? 
Of wenst u meer informatie te ontvangen?

*
*
*
Uw bericht werd verzonden! Danku om ons te contacteren.
Oeps, niet alle velden werden correct ingevuld! Bekijk de gemarkeerde velden hierboven om de fout(en) vast te stellen.