Torck

Torck

TORCK BVBA verbetert klantenservice met de bedrijfssoftware oplossing van FIRMWARE.

TORCK BVBA werd in 1977 als een familiebedrijf opgericht. Vandaag leiden de broers Kristof en Cedric Torck het bedrijf. TORCK BVBA heeft ongeveer 15.000 klanten, zowel bedrijven als particulieren, en telt zo’n 19 werknemers. TORCK BVBA staat in voor de plaatsing en afwerking van “Hörmann” garagedeuren en “Dessol” zonweringssystemen. Snelle levertijd, flexibiliteit en een hoge klantentevredenheid zijn de hoekstenen voor het succes van TORCK BVBA.

Gedurende 20 jaar gebruikte TORCK BVBA een facturatie- en boekhoudsysteem dat gebaseerd was op Unix. “Dit systeem was te beperkt in zijn mogelijkheden om onze bedrijfsprocessen te vergemakkelijken. We zagen ons verplicht om een systeem aan te schaffen dat zich aan onze bedrijfsprocessen kan aanpassen en in staat is om onze voortdurende groei te volgen”, zegt Kristof Torck.

“FIRMWARE stelde voor om een bedrijfssoftware oplossing te implementeren die perfect past bij de noden van ons bedrijf en die gebaseerd is op een Microsoft Office ontwikkelingsomgeving. De gebruiksvriendelijke oplossing van FIRMWARE automatiseert CRM, sales, projectbeheer, planning, dienst na verkoop, aankoop, suplly chain en voorziet een volledige integratie met het Microsoft platform”, verduidelijkt Kristof Torck.

In nauwe samenwerking met de softwaregebruikers bij TORCK BVBA , slaagde FIRMWARE er in om in slechts zes maanden tijd de gevraagde business software oplossingen te implementeren. Een belangrijke factor in het succes was de efficiënte samenwerking met het projectteam.

De oplossing van FIRMWARE vervangt vandaag het volledige, oude Unix systeem. Bovendien zijn er bijkomende functionaliteiten voorzien voor projectbeheer, planning en service management gecentraliseerd in één omgeving. “Wanneer we een nieuw order creëren, hebben we te maken met heel wat parameters. Dit bemoeilijkt onze order input. Daarom is het belangrijk dat onze IT-partner onze visie begrijpt, vertrouwd is met onze doelstellingen, de verschillende taken en onze bedrijfswoordenschat begrijpt, om zo bedrijfssoftware te leveren die onze specifieke activiteit weerspiegelt”, legt Kristof Torck uit.

“We ervaren dat de oplossing die FIRMWARE ons geleverd heeft, heel gebruiksvriendelijk is voor al onze werknemers en we stellen de snelheid van het systeem erg op prijs. Het FirmWare systeem is een oplossing die erg betrouwbaar en gemakkelijk te onderhouden is”, geeft Kristof Tock aan. “Het FirmWare systeem helpt ons om onze order input, projectmanagement, dienst na verkoop te verbeteren om zo onze klanten van een uitstekende service te voorzien.”

Benieuwd wat FIRMWARE voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

    Uw naam *

    Uw Email *

    Onderwerp

    Bericht