Agape

Over Agape

In 2004 besloot de scholengroep om warme maaltijden niet langer per school te bereiden, maar op een centrale plaats. Daarop werd er grond aangekocht in een KMO-zone en werd Agape, de centrale keuken van Scholengroep Brussel, er gehuisvest. Dagelijks worden er nu zo’n 16.000 maaltijden bereid met natuurlijke en verse ingrediënten in wat men noemt een ‘koude lijn’, een productieproces met maximaal behoud van vitaminen en mineralen. De centrale keuken heeft echter nog meer troeven: evenwichtige en gevarieerde samenstelling, maaltijden op de behoeften van de kinderen afgestemd, aandacht voor verschillende diëten, vegetarische maaltijden, gemakkelijk en snel te bereiden door de klant en een eenvoudige bestelprocedure via internet.

Goeminne Keurslager

Over Goeminne Keurslager

De nieuwe impulsen van de tweede generatie onder leiding van Peter en Jo Goeminne heeft Keurslager Goeminne gemaakt tot wat het nu is. Niet alleen werd er de nadruk gelegd op vers vlees, charcuterie en salades. Men was nu ook in de mogelijkheid te leveren aan restaurants, tavernes, snackbars, … Een stevige reputatie als leverancier aan horeca werd opgebouwd.

Goeminne Beenhouwerij

Over Goeminne Beenhouwerij

Toen Noël Goeminne in 1965 Beenhouwerij Goeminne te Antwerpen oprichtte, werd de focus vooral gelegd op vers vlees. Gaandeweg is de slagerij geëvolueerd naar een zeer moderne winkel met een ruim assortiment verse producten. Al onze producten worden dagelijks vers aangeleverd door leveranciers die wij op een zeer strenge manier geselecteerd hebben.