Rapportering

Verliest u maandelijks ook veel tijd met rapporteren van data? Omdat de data uit verschillende bronnen komt en op verschillende locaties wordt bewaard? En je nog eens heel wat manuele acties moet ondernemen om de data te transformeren in de lay-out die jij of het management wil? Wel wij kunnen dit proces automatiseren, zodat u zich kan focussen op de inzichten en het nemen van beslissingen. Hieronder sommen we nog even de voordelen op.

De voordelen
Tijdwinst
70%
Geen manuele interacties meer
80%
Steeds dezelfde consistente verwerking van data
90%
Zowel globale als detail inzichten
70%
Mobiel toegankelijk
60%

3 tools: oneindig veel mogelijkheden

In de Microsoft toolbox zitten er 3 tools die kunnen ingezet worden om te rapporteren of te analyseren. Zo heeft elk van hen zijn mogelijkheden en beperkingen, maar samen dekken ze al een hele lading. 

Excel

Excel heeft de mogelijkheid om op verschillende bronnen te connecteren en deze in tabel of draaitabel te presenteren. Daarnaast kan je op basis van deze data ook grafieken maken. Deze mogelijkheden geeft de gebruiker heel veel vrijheid om zelf te bepalen hoe hij de data wenst te bekijken

Power BI

Power BI geef iedereen op elk niveau in uw organisatie de mogelijkheid om betrouwbare beslissingen te nemen met behulp van op de minuut actuele analysegegevens. Dit zowel op desktop als op mobiele toestellen.

Reporting Services

Reporting services wordt ingezet voor statische rapporten die periodiek naar een groep gebruikers worden verstuurd. Zo kunnen verkooprapporten elke week automatisch verstuurd worden naar het management.