SQL Server Reporting Service

Wat is MS SQL Server Reporting Services?

Reporting Services van Microsoft is een server gebaseerde oplossing voor het snel genereren van rapporten. De oplossing stelt u in staat om snel en gemakkelijk rapportages te maken die gebaseerd zijn op één of meerdere databases. Reporting Services maakt het mogelijk om statische en interactieve rapportages te maken, te beheren en te distribueren. Reporting Services stelt eindgebruikers in staat om zonder hulp van een programmeur ad hoc aantrekkelijke en informatieve rapportages te maken. U bepaalt zelf of gegevens toegankelijk zijn voor de verschillende eindgebruikersgroepen. Een voorbeeld van zo’n rapport kan zijn om een rapport te generen met bestellingen welke te laat geleverd zijn, zodat u snel contact kan opnemen met de leverancier.

Het grote voordeel is dat je de rapporten ook kan instellen zodat ze dagelijks of wekelijks worden uitgestuurd per mail. Je kan dan kiezen om deze te ontvangen als PDF of als Excel document.

Hier kan je instellen, in welk formaat je het wenst te ontvangen en wie dit moet krijgen.

Hier kan je per rapport instellen wanneer dit wenst te ontvangen.

Meer info?

Heeft u een aantal nieuwe functies die u wilt toevoegen aan uw huidig systeem? Of wenst u samen met onze software architecten een systeem op maat te ontwikkelen? Maak vrijblijvend een afspraak zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.

Onze Microsoft Office Hero’s luisteren graag naar uw dagelijkse uitdagingen en zorgen.

Heeft u interesse in onze diensten? 
Of wenst u meer informatie te ontvangen?

*
*
*
Uw bericht werd verzonden! Danku om ons te contacteren.
Oeps, niet alle velden werden correct ingevuld! Bekijk de gemarkeerde velden hierboven om de fout(en) vast te stellen.