Tablet Applicaties

Waarom een tablet applicatie?

Tablet applicaties worden veelal toegepast als aanvulling op een bestaand systeem (ERP). Zo is het mogelijk om bezoekrapporten te laten invullen door de vertegenwoordigers op de baan. Een ander veel voorkomende applicatie is deze voor plaatsingsploegen, zo hebben zij op de tablet toegang tot hun planning, artikelen en documentatie.

Tablet applicaties op maat

Firmware heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van tablet applicaties. We helpen u graag het gehele proces te begeleiden. Door onze expertise kunnen we meedenken over de beste oplossing voor uw applicatie. Zo denken we mee na over de functionaliteiten en mogelijkheden, maar ook het design is van groot belang. Na het uitwerken van een sterk design brengen we de ontwikkeling van uw tablet app tot een professioneel en aantrekkelijk eindresultaat. Uw wensen en lange termijn visie zijn daarbij ons uitgangspunt. We betrekken u graag bij de beslissingen in het ontwikkeltraject om samen tot een gewenst eindresultaat te komen.

Voorbeeld applicatie

In onderstaande applicatie is het mogelijk volgende acties uit te voeren:

– Inloggen als unieke gebruiker

– Stock artikelen scannen en verplaatsen, dit door het scannen van barcodes

– Inspectielijsten uitvoeren op ontvangen goederen

Meer info?

Heeft u een aantal nieuwe functies die u wilt toevoegen aan uw huidig systeem? Of wenst u samen met onze software architecten een systeem op maat te ontwikkelen? Maak vrijblijvend een afspraak zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.

Onze Microsoft Office Hero’s luisteren graag naar uw dagelijkse uitdagingen en zorgen.

Heeft u interesse in onze diensten? 
Of wenst u meer informatie te ontvangen?

*
*
*
Uw bericht werd verzonden! Danku om ons te contacteren.
Oeps, niet alle velden werden correct ingevuld! Bekijk de gemarkeerde velden hierboven om de fout(en) vast te stellen.