ONS TEAM

Geert Himpe

ZAAKVOERDER

Als oprichter van FIRMWARE heeft Geert al meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van software op maat voor de KMO. Hierdoor heeft hij al de nodige expertise opgebouwd om de KMO te ondersteunen en te adviseren.

Laurentz Tonniau

ZAAKVOERDER

Laurentz stapte in 2011 mee in het succesverhaal van FIRMWARE. Sindsdien is hij doorgegroeid tot managing partner. Als projectmanager is hij verantwoordelijk voor de lopende projecten en sales.

Bert H.

CLOUD CONSULTANT

Bert biedt support op de infrastructuur bij onze klanten. Hij zorgt er tevens voor dat uw data veilig wordt opgeslagen in onze database-oplossingen zowel on-site als in de cloud.

Certificering:
Microsoft Certified Professional

Laurence D.

SOFTWARE CONSULTANT

Laurence zijn specialiteit ligt in het in kaart brengen van bedrijfsprocessen en het optimaliseren of automatiseren ervan. Ook projectopvolging van start- tot end-user training is een sterke competentie van hem.

Certificering:
Microsoft Certified Professional

John V.

SOFTWARE CONSULTANT

Door de jaren heen volbracht hij meerdere projecten in VBA, C# en SQL server tot een goed einde. Enkele voorbeelden hiervan zijn CRM, planning, automatiseren van een productieomgeving, systeembeheer…

Tino M.

DEVELOPER

Tino is gespecialiseerd in internetdiensten & webdesign. Als senior .net developer en echte webguru weet hij als geen ander uw website en webshop te ontwikkelen volgens uw wensen en stijl.

David D.

DESIGN & MARKETING

David is onze designer, illustrator, animator en marketeer. Als all-round creatieve handyman en ervaren sound designer zijn uw websites en animatiefilms in goeie handen doorheen het proces, vanaf de wireframes en storyboards tot ze klaar zijn voor het publiek.

Mathias Z.

SOFTWARE CONSULTANT

Mathias bezit een ruime ervaring in de metaal en in de petrochemische industrie.
Als projectleider initieerde hij verschillende improvement gerelateerde applicaties en is hij bekend met de voornaamste best practices in deze branches.

Axel C.

SOFTWARE CONSULTANT

Door de jaren heen volbracht hij meerdere projecten in VBA, C# en SQL server tot een goed einde. Enkele voorbeelden hiervan zijn CRM, planning, automatiseren van een productieomgeving.

Zeger D.

Office 365 Consutant

Zeger volgt alle Office 365 ontwikkelingen op de voet met een focus op volgende modules: PowerBI, PowerApps, PowerAutomate en SharePoint.