Terminal/Kiosk applicaties

In productie omgevingen is vaak een afgeschermde PC nodig met een applicatie voor een specifieke taak zoals het inpakken, afwegen en labelen van producten. Deze acties hebben een sterke integratie met het ERP, zo worden de inpak opdrachten gestuurd vanuit het ERP en staat het weegplatform in verbinding met de software om zo een pallet te kunnen aanmaken met het exacte gewicht. Hierna kan er automatisch een label afgedrukt worden met een unieke batch nummer.

Inpak Terminal applicatie

Inpak Terminal applicatie: Deze applicatie draait op een touch screen PC voor eenvoudige bediening. Deze applicatie is gelinkt via PLC aan een weegstation en een inpak robot. Via het netwerk is hij verbonden met twee label printers om zo elke klant specifieke lay-out te kunnen afdrukken.

Weeg Terminal

Weeg Terminal applicatie: Deze applicatie kan een recept aflopen van een bepaald artikel zodat de operator precies weet wat hij moet afwegen en hoeveel. Ook worden de inkomende batches van de grondstoffen hier gelinkt aan de productie voor de perfecte tracering!

 

Voordelen

• Operator heeft een duidelijk overzicht over zijn taken
• Eenvoudig te bedienen met duidelijke en grote knoppen, ideaal voor touch schermen
• PLC communicatie

Printer communicatie, zowel voor labels als inkjet printers voor het bedrukken van de verpakking van het product

Meer info?

Heeft u een aantal nieuwe functies die u wilt toevoegen aan uw huidig systeem? Of wenst u samen met onze software architecten een systeem op maat te ontwikkelen? Maak vrijblijvend een afspraak zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.

Onze Microsoft Office Hero’s luisteren graag naar uw dagelijkse uitdagingen en zorgen.

Heeft u interesse in onze diensten? 
Of wenst u meer informatie te ontvangen?

*
*
*
Uw bericht werd verzonden! Danku om ons te contacteren.
Oeps, niet alle velden werden correct ingevuld! Bekijk de gemarkeerde velden hierboven om de fout(en) vast te stellen.